Сьогодні почали ремонтувати дорогу Львів-Радехів-Луцьк

6855 1
Сьогодні, 6 червня, дорожники розпочали роботи з влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону на автомобільній дорозі Н-17 Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 32+600 на підході до села Сілець до межі області. Попередньо проведено роботи з відновлення профілю щебеневої основи, холодного фрезерування асфальтобетонного дорожнього покриття.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Рух транспорту на  ділянці проведення робіт здійснюється у реверсному режимі.  «Потужностей підрядної організації  достатньо для проведення ремонту даної автодороги ще до кінця поточного року. Однак, темпи виконання робіт в зазначені терміни напряму залежать від фінансування». – наголосив Юрій Лазаренко, начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Нагадаємо, повністю ремонт ділянки дороги Львів-Радехів-Луцьк з врахування погодних умов і за умови стабільного фінансування  буде завершено наприкінці 2015 року. Виконавцем робіт є підрядна організація ТзОВ  «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Проектом Постанови Кабміну на  фінансування ремонтних робіт ділянки дороги Львів-Радехів-Луцьк на ділянці км 32+600 до межі області у 2015 році передбачено виділити 43 млн. грн. Дана Постанова ще не затверджена, але роботи виконуються згідно договору, інформує Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
7 Червня, 2015 15:48
Сергей Вот спрашивается почему ремонтируют дороги возле Киева? Чем дорога например Кривой Рог - Николаев менее важна? по этой дороге в Одессу (на базар и туристы) ездят из Харькова, Донецка, Луганска, Днепропетровска, Полтавы, и это я назвал только областные центры!!! А дороги там походу НЕТУ!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!