Політична реклама

Стару львівську періодику відтепер можна читати онлайн

1493 0
14 жовтня на офіційному веб-порталі Львівської міської ради стартує інформаційно-бібліографічний проект, який має на меті зробити стару львівську періодику доступною для кожного охочого.

Проект спільно організували Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка та управління внутрішньої політики Львівської міської ради повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Назва проекту – «Львів 100 років тому».

Організатори зазначають, що метою проекту є збереження, пошук і популяризація періодичних видань як унікального джерела до історії щоденного життя Львова у його політичному, релігійному, інтелектуальному та культурному багатоманітті.

«Спочатку ми пропонуємо до уваги лише декілька львівських видань, але у перспективі бачимо і тематичне, і інституційне розширення проекту. Проект покликаний зацікавити якнайширше коло читачів. Незважаючи на різні історичні епохи, проблеми та контексти, події, відображені на сторінках наших газет, часто мають багато спільного з сьогоденням. Думаю, що сучасні львів’яни прочитають новини столітньої давності з не меншим зацікавленням, ніж актуальні», - розповів координатор проекту Ігор Петрій.

Ознайомитися з проектом можна тут: http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/departments/internal-policy/213981-14-zhovtnia-1913r-tsila-derzhava-stoit-pid-vrazhiiem-nebuvaloi-afery


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!