Політична реклама

Стару транспортну схему у Львові змінили на 29%

1539 0
Чинна транспортна схема, яка була введена в дію в січні 2012 року, враховуючи зміни до маршрутів упродовж року, на 71% співпадає зі схемою руху транспорту в місті, яка діяла до 2012 року. В цьому переконаний представник ІТ-компанії «AVYS» Степан Сухарина.

Він розповів на прес-конференції 22 січня, що згідно з дослідженнями, проведеними за допомогою сайту router.lviv.ua, виявлено, що впродовж року нову транспортну схему було змінено на 29%. Відтак, за словами Степана Сухарини, два варіанти транспортної мережі дуже співпадають, повідомляє Zaxid.net.

Для прикладу Степан Сухарина  назвав маршрут 2А, який курсує з вул. Городоцької до головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка, і запевнив, що він на 98% збігається з маршрутом №31, який діяв у місті до 2012 року.

Водночас заступник начальника управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус прокоментував ZAXID.NET: «Це безпідставна думка. Маршрути діють. Зміни були внесені виключно на скарги та пропозиції мешканців, а також депутатів».

Нагадаємо, нова транспортна мережа діє у Львові з 1 січня 2012 року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!