Політична реклама

Стару зупинку на вулиці Куліша у Львові цього тижня демонтують

1530 1
Цього тижня на вулиці Куліша у Львові планують демонтувати стару зупинку громадського транспорту.

Про це сказала голова Галицької районної адміністрації Ірина Чілімова, - інформує Zaxid.net.

Говорячи про зупинку на трикутнику просп. Чорновола – вул. Куліша, чиновниця зазначила, що там є стара зупинка яку демонтують, тому що вона не використовується за призначенням. Там не зупиняється громадський транспорт.

Водночас голова Галицької РА вказала на те, що неподалік функціонує нова сучасна зупинка, яка відповідає затвердженим вимогам виконкому Львівської міської ради і має місця для сидіння.


Читайте також:
30 Липня, 2013 11:15
Фацет з гальорки Йой ! А про закинуту зупинку на Зерновій міська влада забула ? Чи не тому що місцевий генделик перетворив її на міні-кафе ? На колишній кінцевій тролейбусу просто з вікна у стіні продають хот-доги, а їдять їх на колишній зупинці, серед купи бруду і зграйки проживаючих тут постійно бомжів. Поряд цілодобовий кіоск із пивом, а на розі по ночах стоять повії...От вам і обличчя европейського міста ! Але найбільша прикраса, звичайно, кічувате кафе-фонтан навпроти ! Місто в стилі Голохвастова і Проні Прокопівни ...чи то пак Садового і Челімової !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!