МОН оприлюднило розклад вступних іспитів на магістратуру

1393 0
Реєстрація вступників триватиме з 26 квітня до 17 травня 2022 року.
Фото: pexels

Фото: pexels

Міністерство освіти України оприлюднило дати проведення єдиного вступного іспиту (ЄВІ) на всі спеціальності та єдиного фахового вступного випробування (ЄФВВ) до магістратури.

Дати предметних тестів:

  • економіка та міжнародна економіка – 24 червня;
  • право та міжнародне право – 24 червня;
  • облік і фінанси – 29 червня;
  • політологія та міжнародні відносини – 29 червня;
  • психологія та соціологія – 29 червня;
  • управління та адміністрування – 1 липня.

 

Зазначимо, що реєстрація вступників триватиме з 26 квітня по 17 травня 2022 року (18:00), а єдиний вступний іспит (основна сесія) відбудеться 22 червня. Крім того, якщо вступники виявлять бажання складати більше одного предметного тесту, а тести проводитимуться в один день, то під час реєстрації оберуть, який складатимуть в основну, а який у додаткову сесію. 

Читайте також: Шестеро студентів львівських вишів, які найкраще склали ЗНО, отримають по 100 тисяч грн

Спеціально організована сесія ЄВІ для вступників, які зареєструвалися для участі в основній сесії ЄВІ, але бажають повторно скласти іспит або не зареєструвалися для участі в основній сесії, відбудеться 10 вересня. Реєстрація розпочнеться 26 липня та триватиме до 4 серпня. Сесія проводиться за кошти фізичних осіб.

Нагадаємо, в Українському центрі оцінювання якості освіти визначили, якими будуть тести з різних предметів на ЗНО-2022. У правилах для кожного предмета ЗНО зазначено структуру тесту, кількість та типи завдань, схему нарахування тестових балів та час, відведений на виконання тесту. Більше – тут

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!