Степанова відправили у відставку

1174 0
«За» проголосували 292 нардепи.
Фото: Верховна Рада

Фото: Верховна Рада

Верховна Рада відправила у відставку міністра охорони здоров’я Максима Степанова. Подання на звільнення Степанова з посади вносив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Перед голосуванням, відповідаючи на запитання депутатів, Степанов сказав, що причиною свого звільнення вважає те, що він відстоював підвищення зарплати медикам.

За словами Дениса Шмигаля, основною причиною відставки Степанова є повільний процес вакцинації та поставка вакцин в Україну.  

Читайте також: Степанова відправляють у відставку, а ще двоє міністрів написали заяви. Доповнено

У своєму виступі Степанов заявив, що його та команду теж не влаштовують темпи вакцинації, однак в теперішніх умовах вони зробили все можливе. Він також зауважив, що має чіткий план, як подолати пандемію, але йому потрібна у цьому підтримка та більше часу. 

«МОЗ, я та моя команда ніколи не цуралася зауважень в наш бік. Ми завжди йшли на зустріч і шукали спільних рішень», заявив Максим Степанов.

Нагадаємо, що медики Львівської лікарні швидкої медичної допомоги влаштували акцію, аби підтримати міністра охорони здоров'я України Максима Степанова. Як пояснили фахівці медзакладу, рік боротьби з коронавірусом показав, що ця команда МОЗ може вирішувати нагальні проблеми, а також розвивати медицину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!