«Stop using, start creating»: львів’янам розкажуть про революцію в ІТ індустрії

1861 0
У п’ятницю, 4 березня, Львівська бізнес-школа УКУ та Креативний квартал запрошують на майстер-клас у рамках спільного проекту «Wake Up Meetings» від Влада Воскресенського, співзасновника компанії «Invisible Solutions». Тема зустрічі «Еволюція IT індустрії в Україні: від аутсорсингу до продукту».
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Модератор зустрічі – Ілля Кенігштейн, співзасновник та СЕО «Креативного кварталу», радник міського голови Львова з питань інновацій та інвестицій.

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а, лекторіум. 

Час провдення: 4 березня, 16:00-18:00.

«Stop using, start creating», – саме під таким девізом пройде другий майстер-клас у рамках проекту «Wake Up Meetings», який LvBS та Креативний квартал започаткували, аби стимулювати розвиток інновацій, продуктових компаній та підприємницького ІТ руху у Львові.

Влад Воскресенський розповість про те, чому саме в Україні варто створювати продуктові компанії, з якими складнощами доведеться зіткнутися на шляху переходу від аутсорсингу до продуктового бізнесу, які кадри для цього необхідні і чи є вони в Україні.

Читайте також: Креативний квартал: Львів віддає трамвайне депо на 50 років

Щоб відвідати майстер-клас потрібно заповнити реєстраційну форму.

Благодійний внесок за участь у майстер-класі – 200 грн. Усі кошти будуть передані Волонтерській сотні УКУ, яка допомагає військовим та структурним підрозділам, що боронять територіальну цілісність України. Медіапартнер проекту – Tvoemisto.tv.

Довідка. Влад Воскресенський – співзасновник компанії «Invisible Solutions» (InvisibleCRM), серед клієнтів якої «Microsoft», «Oracle», «Salesforce» та інші; співзасновник і голова правління «Afortio» – офшорної компанії з розробки програмного забезпечення; має великий досвід керівництва і розробки нового бізнесу;   здобув ступені магістра з відзнакою у сфері міжнародних бізнес-відносин та інформатики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!