Стоянки, прокат та майстерні. У Львові запустили онлайн-мапу велоінфраструктури міста

2748 0
На карту нанесли наявні та проектовані велодоріжки і велосмуги, стоянки, станції прокату та майстерні для велосипедів.

На Геопорталі Львова запрацювала онлайн-мапа з актуальною інформацією про велоінфраструктуру міста, повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Велодоріжки стануть обов’язковими при проектуванні та реконструкції доріг

На карту нанесли наявні та проектовані велодоріжки і велосмуги, пункти прокату велосипедів (червона позначка), велопарковки (блакитна позначка) та веломайстерні (жовта позначка). 

Аби переглянути інформацію про позначку та точну адресу, на позначку необхідно клікнути двічі. Наявні велодоріжки та велосмуги відображені на карті синім кольором. Їх загальна протяжність становить приблизно 100 км. Заплановані для реалізації та попередньо погодженні велодоріжки позначенні жовтим кольором, а зеленим – пріоритетні велодоріжки, для будівництва яких необхідно розробити проект.

Додамо, що у Львові нараховують 23 станції муніципального велопрокату NextBike, 7 інших пунктів прокату, 352 велопарковки та 35 майстерень.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, у Львові триває будівництво велодоріжки на вулиці Княгині Ольги, а також цього року розпочнуть будувати велодоріжки на проспекті Чорновола, частково на Варшавській та Замарстинівській. У проектах реконструкції вулиць велосмуги передбачені на вулицях Богдана Хмельницького, Бандери та Шевченка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!