Стрімінговий сервіс Netflix остаточно покинув ринок росії

1367 0
Netflix відключив усіх російських підписників.
Фото: play.google.com

Фото: play.google.com

Стрімінгова платформа Netflix перестала працювати на території країни-агресора. Про це повідомив Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

«Netflix остаточно покинув ринок рф. Тепер на території росії недоступний ні сайт, ні додаток. Чудова новина, яку ми всі так чекали», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Стало відомо, які компанії залишилися на російському ринку

Як повідомляє агентство AFP, сайт і застосунок Netflix не були доступні з п’ятниці, 27 травня. Передплатники більше не мають доступу до контенту.

Netflix є провідною світовою стрімінговою платформою з 221,8 мільйонами підписників на кінець 2021 року, але в Росії вона була другорядним гравцем.

Нагадаємо, що про припинення своєї діяльності в Росії заявила Соса-Соlа. 8 березня також Mcdonald's оголосив, що закриє 850 ресторанів в Росії.  Через війну в Україні світові гіганти покидають російські ринки, від цього економіка агресора може спуститись до рівня 1998 року. Які компанії йдуть з російського ринку, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv.

Також зазначимо, що через вторгнення в Україну Росія обійшла Іран і Північну Корею і перетворилась на найбільш підсанкційну державу у світі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!