Дві лікарні Львівщини отримали нові комп’ютерні томографи

2430 0
Лікарні є опорними для лікування хворих із Covid-19.
Фото: Львівська ОДА

Фото: Львівська ОДА

Стрийська центральна районна лікарня отримала новий сучасний комп’ютерний томограф. Його вартість складає понад 12 млн грн, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Лікарні Львівщини, де лікують хворих на Сфovid-19, отримають комп’ютерні томографи

Напередодні комп’ютерний томограф вже привезли у Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Їх закупили в межах Програми «Велике будівництво» для лікарень області.

Загалом на Львівщину згідно із розподілом на усі роботи виділили 72 млн грн. Після робіт Міністерство охорони здоров’я закупить необхідне медичне обладнання. На цю мету Львівщина отримає 69,4 млн грн. До кінця року подібне обладнання отримають ще три опорні лікарні.

Читайте також: Чому львівським лікарням потрібні не лише апарати ШВЛ, а й КТ

Нагадаємо, Тvoemisto.tv писало, що на Львівщині комп’ютерні томографи загалом мають отримати 6 лікарень, які визначили як опорні для лікування коронавірусу. Крім лікарні швидкої допомоги та Стрийської лікарні, прилади для діагностики мають надійти також у Буську, Самбірську центральну районну лікарню, Дрогобицьку міську лікарню №1 та Львівську обласну клінічну лікарню.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!