Студент львівського вишу став чемпіоном світу з пауерліфтингу

2745 0
Вагова категорія – до 83 кг.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Студент Львівського державного університету фізичної культури імені Боберського Віктор Гладкий став чемпіоном світу з пауерліфтингу серед юніорів. Про це повідомляють на сайті вишу.

Віктору Гладкому вдалося вибороти повний комплект малих нагород та «золото» у сумі триборства на чемпіонаті світу пауерліфтингу серед юнаків та юніорів. Зокрема, у присіданнях зі штангою він показав третій результат. У жимі лежачи його «золотий» результат склав 240 кг. В останній вправі спортсмен отримав друге місце та малу срібну нагороду у тязі становій – 287,5 кг. Сума триборства Віктора склала 840 кг, що дозволило йому випередити двох шведських спортсменів на 17,5 кг та 42,5 кг.

Із 26-го по 31-е серпня у місті Реджайна (Канада) відбувався чемпіонат світу з пауерліфтингу серед юнаків та юніорів. Хлопець виступив складі збірної команди України. Він є майстром спорту України міжнародного класу, а також магістрантом факультету педагогічної освіти. Вагова категорія – до 83 кг.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!