Студентів 26 країн світу евакуювали з України до Польщі

748 0
Іноземці побажали якнайшвидшої перемоги Україні, а також повідомили, що повернуться до своїх харківських університетів, як завершиться війна.
фото: дпсу

фото: дпсу

Студентів 26 країн світу евакуювали з України до Польщі. Так, у пункті пропуску «Мостиська залізнична» прикордонники відділу «Шегині» Львівського загону оформили потяг «Львів – Перемишль», яким виїжджали з країни 768 іноземців. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Громадяни Афганістану, Бангладеш, Вірменії, Білорусі, Грузії, Єгипту, Еквадору, Зімбабве, Йорданія, Лівану, Монголії, Нігерії, Пакистану, Палестини, РФ, Сирії, Сомалі, Судану, Сінгапуру, Таджикистану, Тунісу, Туркменістану, Узбекистану, Франції, Індії та Італії – усі студенти Харківських вишів – наразі евакуювалися до країн ЄС.

Читайте також: У МОЗ закликають студентів до роботи в аптеках

За словами працівників паспортного контролю, іноземці побажали якнайшвидшої перемоги Україні над ворогом, а також повідомили, що обов‘зково повернуться до своїх улюблених харківських університетів, як завершиться війна.

Фото Державної прикордонної служби України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!