Для знижки на проїзд, студентів просять перевірити дані в електронній базі. Як це зробити?

3732 0
З 1 жовтня 2014 року у залізничних касах дані студентського квитка будуть перевіряти у Єдиній державній електронній базі з питань освіти, яку сформувало Міністерство освіти і науки України.
Фото: espreso.tv

Фото: espreso.tv

Знижка на проїзд залізничним транспортом надаватиметься лише тим студентам вищих навчальних закладів І – ІV рівнів акредитації та учням професійно-технічних закладів, дані яких занесені до Єдиної державної електронної бази, повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Знижку на проїзд судент отримає, якщо номеру студентського квитка, прізвища та імені студента, співпаде з інформацією у електронній базі МОН.

МОН закликає студентів та учнів перевірити, чи внесені їх дані  у Єдину державну електронну базу з питань освіти (ЄДЕБО). З цією метою відкрито сервіс «Перевірка студентського/учнівського квитка за даними ЄДЕБО».

Якщо даних немає, студенту слід звернутися до адміністрації навчального закладу, в якому він навчається.

Після тестування електронної бази у залізничних касах студенти зможуть купувати квитки зі знижкою он-лайн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!