Студентів у Львові безкоштовно навчатимуть, як почати бізнес з нуля. Як долучитись

3034 0
У Львові вже втретє стартує єдина безкоштовна школа для стартаперів Startup School University Edition, де студенти матимуть можливість послухати успішних підприємців, відчути життя стартапера "з середини" та сформувати свою бізнес-ідею.

Startup School University Edition - безкоштовний курс для стартаперів, де студенти отримають від успішних підприємців погляд “з середини” та поштовх, щоб сформувати свою бізнес-ідею.

Програма триває 2 місяці і складається з 7 вокшопів:

1. Формування ідеї

2. Створення прототипу

3. Маркетинг

4. ІТ право

5. Бізнес девелопмент

6. Інвестиції

7. Формування команди

Всі воркшопи проходитимуть після обіду, щоб долучились більше охочих студентів.

Лекторами та менторами школи є кращі практики технологічного бізнесу, які мають компетенції у бізнес-аналізі, маркетингу, управлінні проектами, командами та розробкою продукту. 

Вступну лекцію проведе Іван Дмитрасевич, CEO Startup Depot, на тему: Управління проектом

До участі запрошуються студенти всіх спеціальностей та курсів, які мають поверхневе (або дуже-дуже поверхневе) розуміння про кожен із модулів.

Приходьте на вступну лекцію у своєму університеті:

1. НУ "Львівська Політехніка" - середа, 11 жовтня о 14:00, 5 корпус, 6 аудиторія.

2. ЛНУ ім. Івана Франка - середа, 11 жовтня о 16:30, Головний корпус, 216 аудиторія

Беріть із собою друзів та потенційних бізнес партнерів. При завершенні програми ви працюватимете у команді однодумців та презентуватимете проекти, щоб отримати інвестиції.

Подати заявку на участь у навчанні можна тут: http://startupdepot.lviv.ua/startup_school_uk/

Цього року школа для стартапів розширює горизонти і на інші міста: вступні лекції проведуть в Івано-Франківську та Тернополі

Нагадаємо, минулого року Tvoemisto.tv у спецпроекті Let's Startup! розповідало детально про всі етапи запуску власних стартапів. Цього року ми продовжуємо стежити за амбітними студентами, слідкуйте за оновленнями та читайте про все першими.

Проект Startup School University Edition реалізовується за підтримки Startup Depot. Lviv Business IncubatorPolish aid, IRM (Інститут розвитку міст в Кракові) та Інституту міста.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!