Студентів запрошують на безкоштовні майстер-класи з журналістики та медіакомунікацій

1563 0
Зустрічі відбуватимуться щодня о 16:00 у платформі Zoom.
ілюстративне фото: freepik.com

ілюстративне фото: freepik.com

Школа журналістики та комунікацій УКУ запрошує на SJC UCU Demi Week. Упродовж чотирьох днів (13-16 липня) викладачі проведуть серію онлайн-майстер-класів, аби ознайомити майбутніх студентів із програмами журналістики й медіакомунікацій.

Програма

Понеділок, 13 липня – журналіст-розслідувач програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» Данило Мокрик розповідатиме про те, як стати популярним телеведучим: техніки, особливості, секрети.

Вівторок, 14 липня – колумністка ВВС, Opinion, Elle Марта Голосовська говоритиме на тему: «Як писати для іноземних видань».

Середа, 15 липня – медіатренерка та ексголова ВВС News Україна Ніна Кур'ята розповідатиме про те, що треба вміти, щоби відомі українські редакції брали ваші матеріали.

І в четвер, 16 липня – медіатренерка та редакторка новий медіа «Крим реалії» на Радіо Свобода Олена Дуб буде говорити на тему: «TikTok, сторіз, інстаграм. Куди бігти і шо робити. Тренди SMM».

Додамо, що зустрічі відбуватимуться щодня о 16:00 у платформі Zoom. Майстер-класи є безкоштовними за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!