Студентів-юристів запрошують на відкриту лекцію з мистецтва публічного виступу. Як долучитись

2267 0
У неділю, 11 грудня, для студентів та всіх зацікавлених, відбудеться відкрита лекція-тренінг Сергія Петухова, заступника Міністра юстиції України з європейської інтеграції та Юлії Кириченко, керівниці проектів з питань конституційного права Центру політико-правових реформ.
Фото: Exclusive - Language School

Фото: Exclusive - Language School

Сергій Петухов розповідатиме про мистецтво публічного виступу, що є важливим в роботі юристів та адвокатів. Студенти матимуть можливість послухати важливі кейси щодо того, як поводити себе в суді, на парламентських слуханнях, тощо.

Юлія Кириченко виступить з лекцією щодо особливостей теперішнього законодавства про референдум.

Лекції відбуватимуться в рамках студентського турніру «Прийняття конституції на референдумі: за чи проти?» за сприяння  Democracy Reporting International (Офіс зі сприяння демократії, DRI), під час якого команди у формі дебатів умовно братимуть участь у парламентських слуханнях, урядових нарадах, експертних дискусіях, тощо. 

Коли?

11 грудня

Програма

14:50 – 15:00 Реєстрація учасників

15:00 – 15:15 Вітальне слово від представника Democracy Reporting International

15:15 – 17:15 Тренінг з мистецтва публічного виступу Сергія Петухова, заступника Міністра юстиції України

17:15 – 17:30 Перерва на каву

17:30 – 18:50 Лекція Юлії Кириченко щодо особливостей теперішнього законодавства про референдум, керівника проектів з питань конституційного права Центру політико-правових реформ

18:50 – 19:00 Жеребкування позицій команд, підготовче обговорення теми та регламенту дебатів з командами 

Для того, щоб стати учасником події та деталі щодо місця проведення, звертайтесь за номерами: 0932006831, 0677348028 (Оксана, координатор).

Довідка. Democracy Reporting International (Офіс зі сприяння демократії, DRI) – це незалежна, міжнародна, неприбуткова організація з головним офісом у Берліні, Німеччина, яка з 2014р. здійснює моніторинг політичних реформ та підтримку розвитку громадянського суспільства в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!