Політична реклама

Студенти Львова мають змогу поїхати на стажування закордон

1161 0
Організація АЙСЕК у Львові оголошує конкурс на грант на Міжнародну програму обміну. Щоб стати учасником цієї програми безкоштовно охочі можуть подавати необхідні матеріали до 10 листопада.

Міжнародна програма обміну від AIESEC (МПО) – це короткотривалий обмін (6-8 тижнів) з іншої країною, під час якого учасник працює волонтером в соціальному проекті або в недержавній організації за кордоном, інформує прес-служба Львівської міськради.

Щоб отримати грант потрібно:

·               Відповідати критеріям кандидата: http://bit.ly/aiesec_mpo

·               Подати анкету на участь у МПО на тій самій сторінці.

·               Зняти відео (мінімальна тривалість – 45 с): креативне представлення себе, відповідь на питання: «як молодь може змінити світ?». Відео має завершуватись фразою: «я хочу стати волонтером AIESEC!». Якість відео має бути не гірша 360р

·               Надіслати відео на [email protected] до 10.11.13

 

Всього буде 2 переможці. Результати конкурсу будуть оголошені 11-12 листопада на сторінках «AIESEC у Львові» у соціальних мережах.

Детальніше можна дізнатись за посиланням: http://bit.ly/aiesec_mpo

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!