Політична реклама

Студенти Львова вправлятимуться в англійській, спілкуючись з іноземцями

1675 0
17 вересня у Львові стартує проект Language School від міжнародної організації AIESEC. Проект триватиме з 15 вересня по 28 жовтня 2012 р., всі охочі студенти зможуть покращити свій рівень англійської та поспілкуватись з цікавими людьми з різних країн світу.

У проекті  Language School зможуть взяти участь студенти 1-4 курсів вищих навчальних закладів, повідомляє прес-центр міської ради. Студенти матимуть можливість відвідати цікаві лекції з англійської мови. Заняття будуть проходити двічі на тиждень: у понеділок, вівторок, середу та четвер. Години проведення : 9.00; 16.30 і 18.30.

Повний курс лекцій коштує 350 гривень, проте привівши ще 4 друзів, можна взяти участь безкоштовно. 

Також безкоштовно брати участь у проекті зможуть ті студенти, які виявлять бажання прийняти іноземця у свою сім’ю під час проведення проекту. Вони матимуть можливіть вивчати мову 24 години на добу, 7 днів на тиждень. 

Заповнити аплікаційну форму можна на сайті організації AIESEC. Більше інформації за тел. 093-285-86-84, чи e-mail: [email protected].

Додаткову інформацію про проекти та організацію AIESEC можна знайти на офіційному сайті львівського локального представництва


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!