Студенти можуть купувати залізничні квитки онлайн зі знижкою

7046 1
Відтепер квиток на потяг можна купити по студентському квитку через інтернет. Нова послуга працює на сайтi booking.uz.gov.ua, де й можна забронювати та придбати квиток на будь-який потяг Укрзалiзницi.
Фото: uticket.ua

Фото: uticket.ua

Студенти зможуть вводити номер свого студентського квитка та мати знижку на проїзд, повідомляє Експрес.

"Кожен студент, який зареєстрований в електроннiй базi даних Мiносвiти, зможе придбати квиток за пiльговою вартiстю в iнтернетi, - повiдомили в Укрзалiзницi. - Пiсля введення даних зi студентського квитка система автоматично зробить запит до бази даних МОН, щоб пiдтвердити легiтимнiсть студентського".

Якщо до 1 липня вищi та професiйно-технiчнi навчальнi заклади не внесли до Єдиної бази даних студентських (учнiвських) квиткiв належної iнформацiї, то студенти чи учнi цих закладiв не зможуть придбати квиток на проїзд онлайн.

Натомість в Укрзалiзницi сподiваються, що така послуга збiльшить iнтернет-продаж квиткiв на 8 - 10 %, оскільки саме студенти є найактивнiшими користувачами мережi.


Читайте також:
3 Липня, 2014 14:17
Юля Навіщо Ви пишете про неправдиву новину??? Нічого студенти ще не можуть..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!