Політична реклама

Створено лінзу-гарнітуру для читання sms з телефону

1653 0
Бельгійські вчені з Гентського Інституту створили гарнітуру для мобільного телефону у формі лінзи, яка приймає та проектує просто на оці sms, фото та відео-файли.

Як повідомляє "ТСН" з посиланням на The Daily Mail, лінза становить собою дуже тонкий LCD дисплей, який має форму рогівки ока. Повідомлення з телефону вона отримує завдяки бездротовим технологіям передачі інформації.

Винахідники впевнені, що їхній винахід влаштує справжню революцію у світі ґаджетів та змінить якість спілкування між людьми за допомогою пристроїв.

"Зараз, коли ми розробили основну технологію, ми почали працювати над програмним забезпеченням. Думаю, лінза-гарнітура з'явиться на полицях крамниць вже за кілька років. А може й менше", - переконаний професор Герберт Де Смет.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!