Політична реклама

Створено рукавички, що самостійно нагріваються до потрібної температури

1482 0
При цьому контроль температури буде по кожному пальцю - якщо один замерз більше за інших, рукавичка підігріє тільки його.

Американська фірма з виробництва рукавичок вирішили зробити свої рукавички ще більш зігріваючими - у прямому сенсі. Їхнє нове творіння - рукавички Chaval Response-XRT, які автоматично вимірюють температуру рук і нагріваються, коли вона стає нижчою за необхідну. Про це пише "ТСН"

Якщо один палець замерз сильніше за інших - там рукавичка буде нагріватися активніше. Замість дротів використовується спеціальний плоский, гнучкий, провідний матеріал, що рівномірно розподіляє тепло по поверхні всієї руки. Всередині цього предмету одягу знаходиться тонка плівка, яка відповідає за температуру, і спеціальні сенсори, які визначають, коли час зробити гарячіше. Зігріваючи руку, рукавички охолоджуються знову.

Ще один плюс винаходу - водонепроникність, оскільки найчастіше руки замерзають після гри в сніжки, коли сніг на рукавичках тане. Щоравда, провести весь день на свіжому повітрі в них не вдасться.

Кожні 4-6 годин рукавички необхідно заряджати: чим холодніше на вулиці, тим швидше вони сідають. Зараз Chaval Response-XRT проходять випробування: їх тестують спортсмени-гірськолижники, які спускаються зі схилів при температурі мінус 30 градусів. За пару таких рукавичок доведеться віддати $ 390.
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!