Напиши свою мелодію: Google створив перший дудл зі штучним інтелектом

2581 0
Унікальний дудл компанія приурочила до дня народження композитора Йоганна Себастьяна Баха.

До дня народження Йоганна Себастьяна Баха компанія Google створила свій перший дудл з технологією штучного інтелекту. Про це повідомляє офіційний блог компанії.

Інтерактивний дудл дозволяє користувачам складати власну мелодію, яку система потім автоматично підлаштує під стиль Баха. Для цього штучний інтелект навчили розпізнавати 306 різних творів композитора. Також можна послухати, як мелодія звучатиме у стилі рок.

Висоту нот можна змінювати за допомогою знаків альтерації. Створені мелодії можна редагувати, завантажити на комп'ютер, а також поширити через Facebook, Twitter чи електронну пошту.

Йоганн Себастьян Бах — німецький композитор, органіст і скрипаль, представник стилю бароко, один із творців світової музичної класики, вважається одним із найвидатніших композиторів світу. За своє життя він написав приблизно 1000 творів, проте прижиттєво були опубліковані лише деякі з них.

Нагадаємо, що місяць тому в Україні став доступним додаток YouTube Kids.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!