На правах реклами

Стильне весілля з Manific Decor. Тренди, ідеї та тенденції організації весілля в 2018 році

4546 1
Що нового у світі весільної моди? Відповіді шукає Manific Decor. Читайте нижче про світові ідеї в організації весілля, які обіцяють бути топовими в 2018 році: загально про актуальні місця проведення, стилістику, декор, колористики, весільне вбрання молодят та навіть про зміни у весільному меню.

Настав довгоочікуваний 2018 рік, який приніс зміни в життя кожного, започаткував нові традиції та ідеї в усіх напрямках бізнесу та дозвілля. Маніфік Декор також прагне змін та стартує з новою рубрикою: “Ваше стильне весілля з Manific Decor”. Відтепер щомісяця новий міні-випуск, де спеціалісти компанії розкриють найсвіжіші ідеї, тренди, та поради для організації вашого ідеального весілля в 2018 році.  Нижче пропонуємо ознайомитись з основними тенденціями організації весілля від Маніфік Декор: це компанія - виробник весільного декору з колосальним досвідом та можливостями виготовлення декору будь-якої складності.

Місце проведення весілля - душа прагне простору

Широкий простір в тренді, як ніколи. Заміські ресторани, садиби, (замки, якщо бажаєте), весілля на відкритому повітрі,  або як альтернатива - ресторани з панорамними вікнами чи скляною стелею. Стиль ЕКО лишається актуальними і вдосконалюється свіжими ідеями.

Колористика - топовий колір року -  ultraviolet

Аналізуючи різноманітні джерела, складається враження, що у цьому році вибір кольорової стилістики весілля на стільки широкий, що прийдеться до смаку усім: від пастельних ніжних кольорів романтики з помірно яскравими акцентами до соковитих і насичених кольорів. Неочікувана тенденція у виборі стилю і кольору весілля у 2018 - використання елементів чорного кольору. Так, саме чорний, і це дивно для багатьох майбутніх молодят,  але тим не менш і для цього кольору є свої прихильники. Градієнти і поєднання декількох кольорів також не загубили своєї актуальності.  З домінантних кольорів в тренді м'ятний та уся фіолетова палітра, а за версією інституту Pantone - ultraviolet - це колір, що на піку моди в 2018 році. Також зустрічаються поради топових весільних стилістів використовувати кольори веселки, усі на раз.  Але вирішувати тільки молодятам, важливо, щоб усе було гармонійно і був баланс.

Декоратори Маніфік Декор радять робити акценти свого обраного кольору на запрошеннях, листівках, картках, табличках,  топперах,  хештегах, об’ємних буквах чи ініціалах та інших об’ємних конструкціях.

Весільне вбрання молодят - класика чи епатаж?

Білий колір весільної сукні - це класика,  яку ніколи ніхто не відмінить. Та для тих,  хто не боїться експериментів, в топі вмонтовані ювелірні прикраси, пишні рукави, приховане декольте, та навіть,  уявіть собі пір’я. Для нареченого цього року ще більше можливостей одночасно виділитися, але й не переборщити.

Весільне меню - кому хот-дог?

Спеціалісти з організації весілля наполягають на експериментах не тільки в самому меню,  але і в подачі страв. Якщо ваше весілля має стиль культури якоїсь країни, тут неможливо не здивувати гостей національними стравами. Не бійтеся подавати буріто, гамбургери, хот-доги чи навіть спагеті,  якщо так вимагає обраний вами стиль весілля. А для прихильників еко-стилю чи сільських мотивів підійдуть навіть бабусині пиріжки чи вареники - такий собі хенд-мейд.  Для ефектної подачі на фуршетних столах, замовляйте оригінальні таблички або різнобарвні топпери, спеціалісти в Маніфік Декор радять скористатися цією порадою,  адже це дозволить винести концепцію свята з весільної зали до області фуршетів, гармонійно це все поєднуючи.

Декор - фантазія без меж

Весільні декорації та декор для нашої компанії - найулюбленіша тема і справа, особливо коли є досвід і почуття стилю. Наші спеціалісти кажуть: “Часом ми створюємо справжні шедеври весільного мистецтва за вашими індивідуальними ескізами, що надихає нас ще більше до нових звершень”. Що ж до трендів 2018 року у весільному декорі? Цього року очікується актуальність оригінальності та нестандартності. Вже зараз на піку популярності підвісні конструкції, різних форм, розмірів та фактури з натуральних матеріалів (Підвісні дерев'яні ящики та горщики,  які пізніше декоруються живими квітами, - це такий собі приклад оригінального і трендового декору). Також буде влучне використання різних геометричних фігур та світлових декорацій, що дуже імпонує Маніфік Декор, адже ми полюбляємо експериментувати з освітленням.

Ще одна новинка весільного сезону - дзеркальні мотиви. Це дуже оригінальний спосіб розширити простір, додати оригінальності і неповторності. Які бувають дзеркальні конструкції? Це ширми, об'ємні букви, хештеги, весільні дати та ініціали молодят,  різноманітні таблички та номерки, які виробляє наша компанія. Залишаються в тренді і ті елементи декору,  що стали вже класикою успішного весілля від Маніфік Декор: весільні арки, аксесуари для фотосесії, фотобанери, плакати,  таблички, номерки, топпери, дошки оголошень для гостей чи меню, тощо.

Чесно кажучи,  завжди мало однієї статті,  щоб описати всі переваги і послуги Manific Decor,  - одне ми гарантуємо 100% - це індивідуальний підхід до кожного замовлення і тільки найякісніші матеріали для створення ваших весільних декорацій.

Також у Маніфік Декор  вже доступна нова послуга – оформлення Вашого свята за лояльною ціною - звертайтеся до наших адміністраторів +38(096)431 65 65  для детальної консультації.

Віяння моди, тренди і тенденції - це все дуже гарно, але, якщо у Вас є особисте бачення майбутнього весілля, потрібно прислухатися до своїх бажань, і тоді ваше весілля однозначно стане подією року для кожного гостя, а Маніфік Декор - вірним помічником.

ТЕГИ: весілля

Читайте також:
17 Травня, 2018 23:48
Настя Весільні сюрпризи - чим здивувати гостей і молодят?
Весілля - це не тільки святковий день для молодят, але і веселий захід для гостей. Тому будь-які сюрпризи і несподіванки будуть дуже до речі. Вони можуть бути приготовлені близькими для нареченого і нареченої або самими молодятами - для гостей в знак вдячності.
[***]s://my-marriage.com.ua/vesilni-syurpryzy-chym-zdyvuvaty-gostej-i-molodyat/
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!