Стипендія для навчання у Львівській бізнес-школі УКУ. Як отримати?

2296 0
LvBS шукає інноваційні соціальні проекти. «Соціальні інновації» – це конкурс на отримання стипендії для навчання на програмі магістерського рівня MS in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Переможця обиратимуть підписники facebook-сторінки Програми з інновацій та підприємництва LvBS та експертне журі.
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Для того, щоб стати учасником конкурсу треба:

1. Зареєструватись

Для реєстрації в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті LvBS.

2. Зняти відеоролик про ваш соціальний проект, у якому розповісти про:

- ідею проекту

- мету

- цільову аудиторію

- соціальну місію

3. Надіслати виконану роботу – лінк на відеоролик, завантажений на youtube на адресу [email protected] до 3 червня 2015 року (у темі листа вказати: конкурс “Соціальні інновації”). LvBS залишає за собою право розповсюджувати надісланий нам матеріал.

Оцінювання робіт відбуватимуться у два етапи:

- Голосування за відібрані роботи на facebook сторінці Програми з інновацій та підприємництва LvBS. 5 кращих відеороликів вийдуть у фінал.

- Розгляд 5-ти робіт, які переможуть у facebook голосуванні експертним журі LvBS

Експерти з журі розглянуть роботи і оберуть одну найкращу, згідно зі встановленими критеріями. Результати фіналу конкурсу будуть оголошені до16 червня 2015 року. Відбір проектів буде відбуватись за наступними критеріями:

1. Актуальність та соціальна цінність проекту;

2. Інноваційність ідеї;

3. Креативність та вміння презентувати ідею (лаконічність, чіткість та якість подання інформації)

Один учасник, який виконає завдання найкраще, отримає стипендію, яка покриває 50% від вартості навчання на програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship. Стипендія покриває половину вартості навчання і становить 18 тис. грн.

Для участі в конкурсі, аплікант повинен очікувати отримання щонайменше диплому бакалавра (незалежно від напряму спеціальності) не пізніше серпня 2015 року.

Деталі за телефоном +38 067 67 56 608 або ж електронною поштою ([email protected]) та на lvbs.com.ua

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!