Суд арештував майно будинку, який обвалився в Дрогобичі

6515 0
Дрогобицька міська рада та її виконавчі органи не можуть визначати порядок доступу до приміщень відповідного будинку.
фото: дснс

фото: дснс

Дрогобицький міськрайонний суд 2 вересня арештував майно будинку, який 28 серпня обвалився у Дрогобичі. Про це повідомили у пресслужбі Дрогобицької міськради.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік. Оновлюється

На адресу міського голови Дрогобича Тараса Кучми надійшов лист від Дрогобицького відділу ГУ Національної поліції у Львівській області щодо виконання ухвали суду. У листі зазначено, що вході проведення досудового розслідування ухвалою слідчого судді Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 2 вересня наклали арешт на будинок №101/1 на вулиці Грушевського у Дрогобичі. 

На виконання ухвали суду Дрогобицька міська рада та її виконавчі органи не можуть визначати порядок доступу до приміщень відповідного будинку.

Нагадаємо, другий під’їзд будинку в Дрогобичі на вул. Грушевського, 101 обвалився уночі 28 серпня. Восьмеро людей загинули, семеро – перебувають в лікарнях. Поліція затримала двох комунальників ЖЕКу, що обслуговує будинок, за звинуваченням у службовому недбальстві, що призвело до трагедії. ДМР виділила сім’ям загиблих по 10 тисяч гривень, а травмованим – по 5 тисяч.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!