Суд дозволив депутату Козловському не платити штраф за надбудову у «Гранд готелі»

3458 2
Раніше адмінкомісія щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини ЛМР оштрафувала власника «Гранд Готелю» Григорія Козловського за скляну надбудову.
groupshostels.com

groupshostels.com

22 листопада Галицький районний суд Львова скасував постанову про стягнення штрафу у розмірі 170 тис. грн з ТзОВ «Холдинг Гранд готель» за скляну надбудову. Про це ідеться в єдиному реєстрі судових рішень.

Раніше адмінкомісія щодо правопорушення законодавства про охорону історичної спадщини ЛМР оштрафувала власника «Гранд Готелю» Григорія Козловського за скляну надбудову.

Під час засідання адмінкомісії 26 червня розглядали два протоколи. Як власник приміщень на проспекті Свободи, 13, Григорій Козловський отримав штраф у 1700 грн. Однак, на ТзОВ «Холдинг Гранд Готель», як на юридичну особу, наклали максимальний штраф у 170 тисяч гривень.

«Будинок на проспекті Свободи, 13 є пам’яткою культурної спадщини, на якій без відповідних дозволів встановили скляну надбудову. Власника приміщень про засідання адмінкомісії і ймовірний штраф повідомили завчасно», – йшлося під час засідання адмінкомісії.

26 липня «Холдинг Гранд готель» подав позов про скасування постанови про штраф.

19 листопада суд в особі судді Ірини Волоско відмовив «Холдингу Гранд готель» у задоволенні клопотання, але 22 листопада задовольнив позов про скасування штрафу. Від цього часу ЛМР має 10 днів, щоб подати апеляцію на це рішення.

 

 


Читайте також:
7 Травня, 2019 12:45
Марія А "шпаківні" на новобудові наказали знести.... На Чорновола... Не пам'ятка архітекури і не шкляні... Знає з ким і мати справу і кого підмазати. А ті потім мандрують собі по Копенгагені і тд. Коли вже дійсно буде порядок і справедливість? Кажуть, все починається з самого себе, але як тільки ти щось доказуєш-відразу "ставлять на своє місце і радять не рипатись", а то... Мало чого...
28 Листопада, 2018 14:13
666 ... такий достойний пан і досі не в кайданках ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!