Суд наклав арешт на знайдені під час обшуку гроші Ярослава Дубневича

2231 0
Його підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень через закупівлі «Укрзалізниці».
Фото: dsnews.ua

Фото: dsnews.ua

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду арештувала 119 тис. доларів та 102 тис. євро, які вилучили під час обшуків у нардепа з Львівщини Ярослава Дубневича 27 грудня. Про це повідомляє Судова влада України.

Суд заборонив нардепу відчужувати, розпоряджатися та користуватися цими грошима. Ухвала набрала законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

Читайте також: НАБУ підозрює Дубневичів у поданні неправдивих даних у своїх деклараціях

Нагадаємо, що Ярослава Дубневича підозрюють у розкраданні понад 93 мільйонів гривень через закупівлі «Укрзалізниці». НАБУ повідомило йому про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Вищий антикорупційний суд відмовив у арешті нардепа з Львівщини Ярослава Дубевича та обрав запобіжний захід у вигляді застави в 90 мільйонів гривень. 8 листопада, його взяли під варту. Наступного дня він вніс заставу та вийшов з СІЗО. Згодом суд продовжив термін дії запобіжного заходу, тож до 22 лютого Ярослав Дубневич має носити електронний браслет.

Додамо, що Ярослав Дубневич пройшов у Раду 9-го скликання на мажоритарному 120-му окрузі на Львівщині, що охоплює Городоцький, Мостиський і частину Самбірського районів. Він є членом фракції «Європейська солідарність».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!