Суд не дозволив ЛМР підвищити орендну плату кінотеатру «Коперник»

2350 0
Але наразі кінопокази тут не відновлять.
фото: Ольга Гуцол

фото: Ольга Гуцол

Західний апеляційний господарський суд Львівської області не задовольнив апеляційну скаргу управління комунального майна ЛМР щодо підвищення орендної плати «Кінопалацу» на вулиці Коперника у Львові.

Нагадаємо, міська рада хотіла, аби орендар сплачував 220 тис. грн на місяць, проте, як зазначав раніше креативний директор мережі «Кінопалац» Станіслав Тарасенко, ця сума для кінотеатру є непідйомною.

Втім, невідомо, коли кінотеатр зможе відновити свою роботу, адже, як пише Zaxid.net, представники мережі мають провести переговори з міською радою, а також – набрати команду, яка працюватиме в кінотеатрі.

Читайте також: У Львові знімають кримінальну комедію Wunderkind

«Кінопалац» на Коперника припинив регулярно показувати фільми з червня 2018 року. За словами голови Львівської кінокомісії Ірини Ковальчук, це безпрецедентний випадок в історії кінотеатру, який з 1912-го року транслював фільми навіть під час німецької та радянської окупацій.

Нагадаємо, представники кінотеатру та міськради зустрічались і раніше, проте до остаточного рішення не дійшли.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!