Суд повернув державі майновий комплекс на Львівщині

1232 0
Вартість майнового комплексу оцінюють у 25 млн грн.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Західний апеляційний господарський суд задовольнив позовні вимоги та повернув у власність держави військове містечко у селі Чаниж на Львівщині. Ця нерухомість незаконно використовувалась товариством з обмеженою відповідальністю. Про це повідомила пресслужба Офісу Генерального прокурора.

«Львівська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону у суді домоглася повернення Міністерству оборони України майнового комплексу військового містечка №9 у с. Чаниж на Львівщині», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд не дозволив знести скандальний ЖК на Малоголосківській, який будували з порушеннями

Спецпрокурори звернулися до суду з позовом про витребування із чужого протиправного володіння військового об’єкту, розташованого на земельній ділянці площею майже 4 га. Вартість майнового комплексу оцінюють у 25 млн грн. 

Наразі спецпрокурорами забезпечено реальне виконання цього рішення. Майновий комплекс згідно акту прийому-передачі повернуто у власність держави.






Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!