Київ

Суд повернув у власність киян земельну ділянку у Святошинському районі

607 0
Ділянка у Святошинському районі Києва була відчужена за підробленими документами
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Суд повернув у власність Київської міської ради земельну ділянку вартістю 5 млн грн. Про це повідомила столична прокуратура.

«Окружна прокуратура в судовому порядку витребувала на користь територіальної громади міста земельну ділянку у Святошинському районі міста Києва площею 0,10 га, яка за підробленим судовим рішенням незаконно перейшла фізичній особі», - .йдеться у повідомленні.

У прокуратурі підкреслили, що рішення суду реально виконано - право власності на майно вже зареєстроване за Київською міською радою. 

Нагадаємо, нещодавно суд повернув Києву земельну ділянку на ДВРЗ вартістю 4 млн грн. Право власності на цю землю також було незаконно зареєстроване за підробленими документами.

Також, у лютому столичній прокуратурі також вдалося відсудити земельну ділянку площею 4,3 га у Приладному провулку, 10 на Святошині, де незаконно побудували ЖК "Академ-Квартал".

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!