Суд скасував вирок у справі ексдиректора Львівського бронетанкового заводу

1674 0
Раніше Антикорупційний суд засудив його до штрафу у 51 тисячу грн із забороною на три роки керувати державними підприємствами.
Фото: mind.kiev.ua

Фото: mind.kiev.ua

Сьогодні, 19 листопада, Вищий антикорупційний суд скасував вирок у справі ексдиректора Львівського бронетанкового заводу Романа Тимківа. Про це йдеться на Фейсбук сторінці установи.  

У травні цього року цей же суд визнав його вину у справі про подання ним недостовірних відомостей у декларації про доходи за 2017-2018 роки. Раніше Антикорупційний суд засудив його до штрафу у 51 тисячу гривень із забороною на три роки керувати державними підприємствами. Роман Тимків визнав свою вину на суді та підписав угоду з прокурором.

Читайте також: Романа Тимківа звільнили з посади директора Львівського бронетанкового заводу

Нагадаємо, як з’ясували детективи НАБУ, посадовець умисно не вказав у деклараціях право користування квартирою у Відні (Австрія) вартістю 381 тис. євро, що належить його дружині. Також Роман Тимків «забув» вказати у деклараціях власну компанію, зареєстровану на території Белізу зі статутним капіталом 50 тис. доларів США. Тоді Роман Тимків визнав себе винним та погодився сплатити штраф у розмірі 3500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Крім цього, ексдиректора Львівського бронетанкового заводу звинувачують у розтраті державних коштів під час закупівлі військового майна, але вироку за цією справою Вищий антикорупційний суд ще не виніс.

Додамо, також з’ясувалось, що Роман Тимків здавав в оренду своєму підприємству два автомобілі та мотоцикл.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!