Суд у Львові відмовився поновити на посаді колишнього директора органного залу

1924 0
Юліан Винницький збирається подавати апеляцію на це рішення.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

Сьогодні, 30 жовтня, Франківського районного суду відмовився поновлювати на посаді колишнього колишнього директора Будинку органної та камерної музики Юліана Винницького. Про це в коментарі Tvoemisto.tv розповів заступник директора органного залу Тарас Демко.

«За рік, що тривала судова тяганина, відбулося більше 10 зустрічей, частина засідань переносилася, були заслухані всі свідки. Сьогодні відбулося фінальне засідання, під час якого суд вислухав обидві сторони і прийняв рішення відмовити Юліану Винницькому у задоволенні позову», – каже він.

Читайте також: «Раніше звідси тільки вперед ногами виносили». Перезавантаження органного залу

У свою чергу Юліан Винницький у коментарі Tvoemisto.tv повідомив, що буде подавати апеляцію.

«Це виграшна справа. Звичайно, я подаватиму апеляцію, адже прийшов у суд за справедливістю», – говорить він.

Нагадаємо, перша спроба обрати нового керівника Львівського будинку органної та камерної музики відбулася 23 серпня 2017 року. Тоді перемогу здобув Юліан Винницький, який очолював органний зал із 1988 року. Результати конкурсу скасували через низку порушень та оголосили новий, на який подався єдиний кандидат – Іван Остапович. Юліан Винницький натомість попросив суд заморозити дії міської ради. 8 листопада 2017 року комісія визнала переможцем конкурсу Івана Остаповича, який відтоді керує органним залом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!