Суд у справі експрезидента Порошенка вдруге перенесли

1591 0
Суд уже вдруге не зміг обрати запобіжний захід Порошенку.
Фото: Петро Порошенко

Фото: Петро Порошенко

Печерський районний суд оголосив перерву в засіданні щодо обрання запобіжного заходу п’ятому президенту Петру Порошенку до 8 липня.

Читайте також: На Петра Порошенка відкрили справу через Томос

Суддя взяв перерву для виклику до суду понятих, які були присутні під час вручення Порошенкові підозри. Захист Порошенка досі заперечує, що підозра була йому вручена, повідомляє УП.

Сторона обвинувачення попросила обрати Порошенку запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання на 8 днів до 10 липня.

10 червня Державне бюро розслідувань вручило підозру Петру Порошенку у справі про призначення заступника керівника Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. 

Читайте також: ДБР завершило досудове слідство у справі Софії Федини

Сергій Семочко був заступником голови Служби зовнішньої розвідки України з 31 липня 2018 року до 12 квітня 2019 року. Петра Порошенка підозрюють у тому, що він схилив голову зовнішньої розвідки незаконно призначити Сергія Семочка. Це, на думку обвинувачення, завдало державі збитків на понад 1,5 млн грн.

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!