Суд відпустив під домашній арешт одного з підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові

2711 0
Усі затримані у справі нападу на табір ромів у Львові оскаржують міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
фото із засідання Пустомитівського суду: Вікторія Балицька / facebook

фото із засідання Пустомитівського суду: Вікторія Балицька / facebook

Апеляційний суд Львівської області, під час засідання 9 липня, відпустив під домашній арешт одного з підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові. Про це Укрінформу повідомила речниця обласної прокуратури Львівщини Юлія Шевченко.

Читайте також: Нові деталі у ромській справі: кого підозрюють і хто збирає для них кошти

Ще одному підозрюваному апеляційнмй суд залишив чинним рішення Пустомитівського районного суду щодо утримання під вартою впродовж двох місяців. Рішення щодо третього підозрюваного суд відклав на 19 липня через хворобу його адвоката.

Читайте також: Напад на ромів. Ми самі довели до цієї ситуації і маємо нести відповідальність

Нагадаємо, у ніч на неділю, 24 червня, у Львові на вул. Трускавецькій напали на табір ромів. Під час облави загинув 24-річний мешканець табору. Поліція затримала підозрюваних на місці події. Керівник Головного управління Нацполіції Львівщини Валерій Середа повідомив, що затриманих десятеро та всі вони є чи були учнями львівських шкіл. 26 червня сімом підозрюваним у нападі на ромський табір у Львові обрали запобіжний захід у вигляді арешту без права внесення застави. 5 липня суд відхилив апеляцію підозрюваного в організації нападу Андрія Тички.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!