У Золочеві суд виніс вирок винуватцю ДТП, у якій загинув Владіслав Левицький

7038 0
Водій вантажівки, з вини якого у ДТП загинув відомий український співак Владіслав Левицький разом із сестрою Наталею Крохмальською та її 7-річною донькою, отримав 6 років і 6 місяців позбавлення волі, а також позбавили права керування авто.
фото: bug.org.ua

фото: bug.org.ua

Сьогодні, 30 серпня, суддя Золочівського районного суду оголосив остаточний вирок у справі Владіслава Левицького. Водій вантажівки уже відсидів один рік у СІЗО, який, за «законом Савченко», рахується за два, тож, якщо вирок суду залишиться незмінним, він вийде на волю уже через 4,5 роки, пише galinfo.com.ua.

Під час оголошення вироку рідні загиблих обурились рішенню суду та не дали судді дочитати вирок, вигукуючи «Ганьба». На їхню думку, вирок є занадто м’яким та не відповідає тяжкості скоєного злочину.

Як прокоментував адвокат родини Левицьких Олександр Хом’як, після того, як вони отримають повний текст вироку та дадуть йому правову оцінку, буде подана апеляційна скарга. На думку юриста, на таке рішення суду вплинуло визнання вини обвинуваченого та його каяття, повідомляють у zaxid.net.

Як повідомили Tvoemisto.tv у Золочівському районному суді, ознайомитися із повним текстом вироку можна буде у державному реєстрі через 30 днів після того, як документ набере чинноcті.

Нагадаємо, Владіслав Левицький загинув 3 липня 2015 року у ДТП поблизу поблизу  Золочева. Після аварії з авто музиканта викрали ноутбук, на якому ньому зберігались багато неоприлюднених композицій співака.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!