Суд визнав банкрутом фірму «Яблуневий дар»

4572 0
Група T.B. Fruit, до якої входила компанія «Яблуневий дар», позиціонувалася як найбільший переробник фруктів і ягід в Україні та один із найбільших операторів світового ринку соку.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Господарський суд Львівської області 3 серпня визнав банкрутом ТОВ «Яблуневий дар» і відкрив ліквідаційну процедуру. Про це повідомляє аgronews.ua.

22 червня у реєстр кредиторських вимог до боржника внесли вимоги:

  • ЗНВКІФ «Легран» – на 7,57 млрд грн (четверта черга) як правонаступника вимог фінкомпанії «Інвестохіллс Веста»;
  • ТОВ «ТБ Сад» на 1,51 млрд грн (четверта черга);
  • компанії СFSIT, Inc – 1,035 млрд грн (четверта черга);
  • компанії Cargill Financial Services International, Inc – 1,34 млрд грн (четверта черга);
  • Ансіл Інвестмент Кампані – 654,3 млн грн (четверта черга);
  • Головного управління ДПС у Львівській області – на 29,8 млн грн (з яких 4,45 млн грн – третя черга, а 25,28 млн грн – шоста черга).

 

Читайте також: Новий бізнес на Львівщині. Які галузі сьогодні є у пріоритеті

Крім того, окремо до реєстру вимог кредиторів були включені вимоги ЗНВКІФ «Легран», які забезпечені заставою, на 3,83 млрд грн.

Група T.B. Fruit львівського бізнесмена Тараса Барщовського, до якої входила компанія «Яблуневий дар», позиціонувалася як найбільший переробник фруктів і ягід в Україні та один із найбільших операторів світового ринку соку. Зараз ТОВ «Яблуневий дар» офіційно оформлено на «Амеліана Холдинг Лтд» (Кіпр) громадянина Люксембургу Рольфа Зегера.

Довідково

Група компаній T.B. Fruit – провідний виробник концентрованих соків в Європі, третій у світі виробник яблучного пектину. Кожна 10-я пляшка соку у світі зроблена з фруктів і ягід, перероблених T.B. Fruit. До складу групи входять 7 заводів з переробки фруктів і овочів (Україна, Польща, Молдова), агрокультура, транспортно-логістичний, інжиніринговий бізнеси, компанія з виготовлення дерев'яних піддонів, а також власна торгова марка соків прямого віджиму Galicia. T.B. Fruit належить українському бізнесмену Тарасу Барщовському.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!