Суд заборонив будувати багатоповерхівку на Грінченка

2069 0
Для нової багатоповерхової забудови мали знести магазин.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

За ініціативи Львівської місцевої прокуратури суд заборонив будівництво багатоповерхівки на вулиці Грінченка, 11а. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

У лютому цього року виконавчий комітет міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження забудови кількох земельних ділянок, серед яких будівництво багатоповерхівки зі знесенням існуючого кіоску.

Читайте також: На Левандівці може з’явитися квартал із новобудов і дитсадок

Прокуратура скерувала до Львівського окружного адмінсуду позов щодо скасування рішення виконкому та визнання його протиправним, оскільки встановила, що містобудівні умови не відповідають вимогам державних будівельних норм і стандартів та суперечить вимогам містобудівного законодавства. Крім цього, земельна ділянка, яку планували забудувати, нині використовується під магазин.

Будівництво багатоквартирного житлового комплексу із підземним паркінгом та вбудованими нежитловими приміщеннями мало здійснювати ТзОВ «Галичбудсервіс»

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!