Львівський суд заборонив діяльність «Опозиційного блоку»

953 0
Майно партії та всіх її осередків, згідно з рішенням суду, передається державі.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

8 червня Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії «Опозиційний блок». Про це повідомляє Рух «ЧЕСНО» з посиланням на копію рішення суду. 

Майно партії та всіх її осередків, згідно з рішенням суду, передають державі, але саме рішення можуть оскаржити у Верховному Суді.

Як пише Рух «ЧЕСНО», засідання суду формально було відкритим, втім журналістів без жодних пояснень до зали судових засідань не допустили. Не відповіли у суді й на письмове клопотання про проведення відеотрансляції засідання.Через закритість судового процесу причини заборони «Опозиційного блоку» стануть відомими лише після публікації повного тексту судового рішення.

Читайте також: Між Україною та росією відбувся ще один обмін загиблими. Серед них – оборонці «Азовсталі» 

Додамо, що наразі Мін’юст подав позови про заборону 12 партій. Серед них: «Опозиційна платформа – За життя», «Опозиційний блок», «Партія Шарія» тощо. 

Нагадаємо, російські окупанти в Херсонській області продовжують готувати підґрунтя для проведення псевдореферендуму щодо можливого приєднання до рф. Зокрема, для цього на захоплених територіях області проводять фейкове «соціальне опитування».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!