Суд закрив справу щодо обвалу будинку в Дрогобичі

1134 0
Постанову ще можна оскаржити у Львівському апеляційному суді.
Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

Дрогобицький міський районний суд закрив кримінальне провадження проти двох комунальників через обвал будинку в Дрогобичі в 2019 році. Про це з посиланням на ухвалу повідомляє НВ.

Причина – прокуратура пропустила граничний термін скерування обвинувального акту до суду. Крім того, суд залишив без розгляду цивільний позов потерпілих внаслідок обвалу будинку щодо відшкодування завданих їм збитків.

Читайте також: Усе про трагедію в Дрогобичі в один клік

Постанову ще можна оскаржити у Львівському апеляційному суді.

Нагадаємо, що у ніч на 28 серпня 2019 року у будинку обвалилася стіна. В результаті сталася руйнація під'їзду з першого до четвертого поверху. Жертвами обвалення стали вісім людей. Вдалося врятувати сімох мешканців будинку. Влада міста розпорядилася відселити всіх мешканців. У міськраді причиною трагедії назвали руйнування середньої опорної стіни підвалу.

Цьогоріч 18 липня у Дрогобичі, на вул. Грушевського, 101, в чотириповерховому житловому будинку, який на той час відселений, відбулося руйнування лівої частини другого під’їзду. Раніше, 28 серпня 2019 року, у цьому житловому будинку було зруйновано праву частину другого під’їзду з першого по четвертий поверх.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!