Суддю зі Львова звільнили за скаргою міської ради

3324 1
Йдеться про рішення, пов’язані із демонтажем ресторану «Хутірець».
фото: ВРП

фото: ВРП

Вища рада правосуддя (ВРП) звільнила суддю Сихівського районного суду Львова Еллі Радченко за «вчинення істотного дисциплінарного проступку». Як інформує офіційний сайт ВРП, відповідне рішення сьогодні оголосив член Вищої ради правосуддя.

Дисциплінарну справу стосовно судді Радченко порушили на підставі дисциплінарних скарг Львівської міської ради від 20 січня, 27 лютого та 21 квітня 2017 року. Скаржник зазначав про істотні порушення норм цивільного процесуального права суддею Радченко Е.А. під час розгляду справи про демонтаж ресторану «Хутірець».

Читайте також: Суддю зі Львова відсторонили від роботи

У скарзі міська рада стверджувала, що суддя визнала виконавчий лист таким, що не підлягає виконанню, з істотними порушеннями. З огляду на це ЛМР просила притягнути суддю до дисциплінарної відповідальності.

«Дисциплінарне провадження щодо судді Радченко Е.А. здійснено згідно з передбаченою чинним законодавством процедурою. Рішення про притягнення судді Радченко Е.А. до дисциплінарної відповідальності ухвалено Третьою Дисциплінарною палатою Вищої ради правосуддя у межах визначених законом повноважень»,– підсумував Ігор Бенедисюк.


Читайте також:
27 Лютого, 2018 11:23
Ніна Добру і справедливу суддю звільнили, а суддів,які служать міськраді і виносять не справедливі рішення залишили. То де справедливість?П. Е. Радченко тримайтеся, Бог все бачить.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!