«SunSay» завітає до Львова. Де придбати квитки?

2207 0
7 квітня виступом у місті «SunSay»розпочне всеукраїнський концертний тур. Фанати Андрія Запорожця та його команди також зможуть зустрітися з кумирами у Дніпропетровську, Києві та Харкові.
фото: kudago.com

фото: kudago.com

«SunSay» готові презентувати тобі свою нову funk-програму. Остаточний перехід до цього напряму відбувся після виходу акустичного альбому «Проснись и Пой». Всього ж творчий добуток гурту нараховує 5 успішних альбомів.

«Тепер музиканти розпочинають новий період у власній творчості, звертаючись до свіжих хвиль океану фанк-музики. Вона сповнює емоціями, лише світлими та позитивними. Тексти й мелодії надходять від серця, душі. Тому для Андрія та його команди даний напрямок – це чудова нагода розкритися перед слухачем ще повніше та подарувати усе тепло посмішок», – інформують організатори концерту.

На сцені разом з Андрієм будуть Сергій Балалаєв (барабани), Роман Кучеренко (бас-гітра), Тося Чайкіна (бек-вокал та клавішні), Деніс Харлашин (гітара), Сергій Клевенський (духові).

Квитки на концерт у «EVENT HALL KIHO» можна придбати за посиланням.

Нагадаємо,  «SunSay» за усіма результатами увійшов до переліку переможців останнього півфіналу національного відбору «Євробачення 2016». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!