Суперфінал шоу «Голос країни» зніматимуть на станції метро Хрещатик у Києві. Фото

1921 0
Фіналісти шоу будуть виступати прямо в метрополітені і в прямому ефірі боротися за перемогу.
Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Київське метро / Фото: з відкритих джерел

Суперфінал шоу «Голос» зніматимуть на станції метро Хрещатик у Києві. Водночас станція залишається закритою для пасажирів, і поїзди метро там не зупиняються. Про це повідомила в Facebook Юлія Полібіна. 

«У київській підземці вже встановили сцену і крісла для тренерів проекту «Голос країни». Фіналісти шоу будуть виступати прямо в метрополітені і в прямому ефірі боротися за перемогу», – наголосила вона. 

За словами Полібіної, виглядає так, що у киян забрали право на вільне пересування містом, і це вже не «тимчасові незручності», а загарбання важливого транспортного вузла для користування у власних інтересах на постійній основі.

Читайте також: Світло у Києві відключатимуть по-новому. Деталі 

Вона додає: «Кому це потрібно і для чого? Зрозуміло, що не просто так у столичній підземці проводять зйомки цієї надважливої для країни програми у військовий час. Взагалі, цікаво хто саме погоджує ці зйомки і чим аргументує повне вилучення для проїзду в метро зупинок Хрещатик і Майдан Незалежності? І до яких пір триватиме цей абсурд веселощів і розваг під час війни?».

Нагадаємо, у Києві закриті станції Хрещатик та Майдан Незалежності. Поїзди метрополітену не зупиняються там, висадка та посадка пасажирів не проводиться.

Фото: з соцмереж
Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!