Супутник зафіксував 12-кілометрову колону ворожих військ на схід від Харкова

8391 0
Військовий конвой довжиною 8 миль (12 км) рухався на південь через місто Великий Бурлук на Сході України.
ФОТО MAXAR TECHNOLOGIES/CNN

ФОТО MAXAR TECHNOLOGIES/CNN

Супутникові знімки, зібрані та проаналізовані Maxar Technologies, показують, як військовий конвой довжиною 8 миль (12 км) рухався на південь через місто Великий Бурлук на Сході України. Про це повідомляє CNN.

«Місто розташоване на схід від Харкова, недалеко від кордону України з Росією. На знімках зображено «броньовані машини, вантажівки з буксируваною артилерією та допоміжним обладнанням», які складають колону», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Данілов розповів, де найближчим часом чекати російських ударів 

Раніше під час російського вторгнення ворожий військовий конвой довжиною 40 миль (64 кілометри), що складався з танків, бронетехніки та буксированої артилерії, викликав страх серед українців, які оборонялися, коли він тягнувся до їхньої столиці Києва на півночі України. Колона застопорилась, коли зіткнулася з жорстким опором українців і труднощами в доступі до постачання, перш ніж розійтися, так і не досягнувши міста.

Нагадаємо, що на 46 день війни Росії проти України противник намагається прорвати оборону підрозділів ЗСУ у районі міста Ізюма та встановити повний контроль над містом Маріуполем. Також окупанти роблять спроби покращити тактичне положення своїх підрозділів на Миколаївському напрямку.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!