На правах реклами

Сусідська історія. Як купити квартиру в новобудові Львова, а опинитися в горах

3379 0
24 сусіди, 1542 метра над рівнем моря, 19 км маршруту.
www.kvitka.house

www.kvitka.house

Погодьтеся, купуючи квартиру у новобудові, ви познайомитеся з своїми сусідами через 1,5-2 роки, коли будинок вже буде зданий в експлуатацію, але ж цікаво знати вже на початку, хто твої сусіди.

Девелоперська компанія «Квітка.Майстерня будинків» та експерти зі спортивного спорядження GORGANY організували в червні «Першу Мандрівку Сусідів». Познайомити майбутніх сусідів під час спільного походу вирішили, коли анонсували новий проект «Квітки» – житловий масив «ҐОРҐАНИ» на вул. Стрийській, 195. 

«Цікаво знати ще на початку, з ким будеш жити поруч, адже сусідів ти будеш бачити чи не щодня і так чи інакше вирішуватимеш з ними різні побутові питання. Найкращий спосіб пізнати людину піти разом в гори. Так виникла ідея спільної мандрівки для людей, які придбали квартири в житловому масиві "Ґорґани"»,– розповідають у компанії «Квітка. Майстерня будинків», адже гасло новобудови – «Коли в горах як вдома, а вдома як в горах»

Gorgany розробили маршрут мандрівки на гору Хом’як – південно-східну частину гірського масиву Ґорґани. Маршрут пролягав через характерні кам’яні схили, водоспади і стрімкі підйоми. Найбільше усім запам’яталось екстремальне сходження та спільна фотосесія на висоті 1542 м – на вершині, де перед тобою відкривається безкрайня панорама гір.

Читайте також: Made in Lviv. Як львів'яни перетворили любов до мандрів на успішний бізнес

«Можна шукати квартиру в новобудові за локацією, ціною, а можна за сусідами. Мати «моцних» сусідів – то велике щастя. Тепер ми впевнені, що 24 сусіди в житловому масиві "Ґорґани" добрі, позитивні і сміливі люди, перевірені скелями, горами і спільною пригодою. А решту Сусідів будемо перевіряти горами зовсім скоро, в наступній мандрівці», – коментують у «Квітка. Майстерня будинків».

За словами організаторів «Перша Мандрівка Сусідів» – лише початок, вже зараз планується наступна поїздка з GORGANY.BUS . Приєднатися до неї просто – якщо ви шукаєте для себе нове житло і хочете мати перевірених сусідів, обирайте квартири на сайті та готуйтеся до подорожей!

Довідка.

Житловий масив «Ґорґани» – новий проект компанії «Квітка. Майстерня будинків», що споруджується на вул. Стрийська, 195. У червні відкрито продажі в 2-ій секції будівництва. Площі квартир – від  33 кв. м. Планована здача в експлуатацію – 1 квартал 2021 року (2-а секція), 4 квартал 2020 року (1-а секція житлового масиву). Діє розтермінування, перший внесок – від 30%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!