«Свідомі вибори». У Львові проведуть передвиборчі дебати

1818 0
Tvoemisto.tv хоче дати відповіді на ключові запитання виборців і сприяти максимально об’єктивному та конкретному представленню програм учасників цих виборчих кампаній широкій аудиторії Львова і Львівщини.
ілюстративне фото: Народна правда

ілюстративне фото: Народна правда

Tvoemisto.tv розпочинає інформаційно-просвітницький проект «Свідомі вибори», який триватиме у час президентської і парламентської виборчих кампаній 2019 року в Україні. У межах кампанії проведуть серію публічних дебатів та опублікують цикл просвітницьких матеріалів.

Ми ставимо собі за мету – дати відповіді на ключові запитання виборців і сприяти максимально об’єктивному та конкретному представленню програм учасників цих виборчих кампаній широкій аудиторії Львова і Львівщини.

Читайте також: У ЦВК розповіли, куди скаржитися на підкуп виборців

Публічні дебати проходитимуть у прямому ефірі в телестудії медіа-хабу «Твого міста». До участі запрошуються кандидати, а також їхні представники/довірені особи на президентських (і парламентських) виборах, політологи, громадські діячі, журналісти. Серед тем, які обговорюватимуть під час ефірів, – ті, які мають безпосередній вплив на життя виборців (безпека, економіка, освіта, інші).  Дебати транслюватимуться на сайті Tvoemisto.tv, а також на Facebook-сторінці видання, яка зараз налічує майже 100 тисяч підписників.

Читайте також: Як проголосувати на виборах президента не за місцем реєстрації. Інструкція

 

Експертна група проекту «Свідомі вибори»:

  • Юрій Підлісний, завідувач кафедри політичних наук, керівник програми "Етика-Політика-Економіка" УКУ
  • Олег Паска, керівник Вищої школи публічного лідерства НУ "Львівська політехніка"
  • Андрій Рождественський, виконавчий директор Центру лідерства УКУ, LvBS
  • Роман Зафійовський, Комітет підприємців Львівщини
  • Наталія Зайцева-Чіпак, керівниця центру досліджень «Соціоінформ»


Також до участі у дебатах запрошуватимуть представників різних ЗМІ.

У межах однієї трансляції можуть висвітлюватися одна чи одразу дві теми, які будуть повідомлені наперед. Загальний час у випадку двох тем розбивається навпіл для представлення бачення по кожній темі зокрема.

Участь для кандидатів/представників кандидатів у всіх дебатах у межах проекту є безкоштовною.

Орієнтовні дати прямих трансляцій: 14, 21 та 28 березня, 4 та 18 квітня. Початок трансляцій: о 20:00.

Проект відбувається за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!