Світ підтримує Україну. В Ізраїлі, Вірменії та Італії пройшли мітинги

1214 0
Різні країни вкорте демонструють свою підтримку незламному українському народові.
Фото: Петро Ясенівка/мітинг в Неаполі 20 березня

Фото: Петро Ясенівка/мітинг в Неаполі 20 березня

Сьогодні у світі відбулися масові акції на підтримку України, зокрема пройшов мітинг в італійському Неаполі. Сотні людей вийшли з плакатами проти війни та з українськими прапорами. Відповідні фото опублікував Петро Ясенівка у Фейсбук. 

В Ізраїлі у Тель-Авіві після відеовиступу президента Володимира Зеленського перед Кнессетом, відбувся багатотисячний мітинг з виконанням українського гімну. Відео опублікував Сергій Барановський у Фейсбук. Зазначимо, що під час виступу президент згадав, як 24 лютого 1920 року була заснована Націонал-соціалістична робітнича партія Німеччини (НСДАП). Партія, яка забрала мільйони життів. Знищила цілі країни. Намагалася вбити народи. А через 102 роки 24 лютого був відданий злочинний наказ про початок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну.

Мітинг на підтримку України пройшов також у столиці Вірменії Єревані.  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!