«Світ, збережи Україну». У Варшаві сотні людей лягли на землю в пам’ять про загиблих українців

6805 0
Багатолюдна акція на підтримку України відбулася в центрі Варшави.
Фото: Женя Клімакін

Фото: Женя Клімакін

Сьогодні у Варшаві відбулася багатолюдна акція на підтримку України з гаслом «Світ, збережи Україну». Сотні учасників зібралися в центрі польської столиці, щоб нагадати про злочини Росії проти українського народу, та просто лягли на землю.

«Сьогодні під час акції вшанували пам'ять жертв у війні росії проти України. Люди лягли на землю та вкрились куртками та пакетами... Саме так виглядають українські міста, у яких тіла вбитих людей лежать на вулиці , яких не можуть поховати.... Саме таку картину бачать діти в блокадних містах.... В цей момент неможливо було дихати, ступор... Та тяжко усвідомити, що це наша реальність.... дитинство наших дітей», – написала у Facebook учасниця акції Романа Кобак.

Додамо, що подібна акція «Stop promising, start acting!» на підтримку українців відбулася у Брюсселі. Більше тисячі людей, щоб звернути увагу на злочини Росії, лягли на землю на знак пам’яті про загиблих мешканців Маріуполя. Мітингарі також вимагали закрити небо над Україною та звернути увагу на величезні жертви цивільного населення.

Фото зі сторінок Романи Кобак та Жені Клімакіна 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!