«Світанок близько. Тримаймо стрій», – звернення очільника Міноборони Резнікова

1941 0
Водночас без української армії і народу, каже він, Європа ніколи не буде в безпеці.
Фото: wikipedia

Фото: wikipedia

Міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до українців. За його словами, попереду ще багато випробувань, але тепер в перемогу нашої країни віримо не тільки ми. Водночас без української армії і народу, продовжує він, Європа ніколи не буде в безпеці.

«72 години опору. Три доби, які назавжди змінили нашу країну і світ. Де всі ті, хто обіцяв за 2 години захопити Київ? Де вони? Я їх не бачу. Я лише чую, як вони виправдовуються.

Читайте також: Над Київщиною збили російський літак Іл-76 із десантом

Натомість я бачу героїчну армію, звитяжну гвардію, безстрашних прикордонників, самовідданих рятувальників, надійних поліцейських, невтомних ангелів-медиків. Усіх, хто виконує свій обов’язок. Я бачу тисячі і тисячі Громадян, які взяли до рук зброю, стали до лав територіальної оборони і б’ються. За майбутнє своїх дітей та онуків. За тих, кого кохають. За пам'ять своїх пращурів. За свою Державу.

Вас бачать усі, весь світ! Попереду ще багато випробувань. Але в нашу перемогу тепер віримо не тільки ми. Подивіться навколо. Багато хто нарешті здолав страх і наважився кинути виклик Кремлю. Із кожною годиною все більше людей усвідомлює, що ніде в Європі немає такої армії. Ніде. І що без цієї армії і нашого народу Європа ніколи не буде в безпеці. Без нас Європи просто не буде. Тому вже зараз надходить допомога, яка ще три дні тому була неможливою.

Темрява відступить. Світанок близько. Тримаймо стрій. Слава Україні! Слава Героям України!», – каже він.

Нагадаємо, що оперативну інформацію про напад Росії на Україну, що постійно оновлюється, читайте за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!