Політична реклама

Світлофор на перехресті Стрийська - Наукова не працює вже два місяці

1342 1
Вже два місяці пішоходи на перехресті вулиць Стрийської та Наукової дорогу не переходять, а перебігають, бо немає світлофора, який пошкодили ще у лютому внаслідок ДТП.

Дорогу поділили острівцем безпеки і обладнали світлофорами з обох боків, які працюють почергово, - пише Zaxid.net.

Збиває з пантелику пішоходів те, що посередині дороги немає ще одного світлофора, який дублює світло з обох кінців однієї смуги.

Тому, аби перейти дорогу, люди дивляться не вперед, а повертають голову на світлофор, який позаду них. Аби дістатися іншої частини вулиці найчастіше небезпечне перехрестя перетинають на червоне. 

Начальник відділу автоматизованих систем ЛКП «Львівавтодор» Мирослав Туркевич сказав, що до 20 квітня світлофор мають встановити. Аби зекономити, його перенесуть із перехрестя Кропивницького-Городоцької, бо там облаштують дорогу «розумними світлофорами».


Читайте також:
5 Квітня, 2013 09:57
назарій та ще дофіга світлофорів у Львові не працює!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!