Світлофори на Личаківській запрацюють упродовж грудня

2203 0
Наразі на вулиці почали встановлювати опори під них.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

На вулиці Личаківській у Львові почали встановлювати опори під світлофори. Про це у Facebook повідомляє радник міського голови з питань транспорту Андрій Білий.

«Почали встановлювати опори під світлофори. Довелось зробити певні організаційні зміни, щоб процес пішов. При сприятливих погодних умовах всі світлофори мають запрацювати впродовж грудня», – каже він.

Фото: Андрій Білий/Facebook

Світлофори розпочали встановлювати з критичних перехресть Личаківська – Мечникова та Личаківська – Мучна – Котика.

Читайте також: Місто розумних та жорстких. Як регулюють світлофори у Львові

Нагадаємо, вулицю Личаківську відкрили для проїзду транспорту 15 серпня. Там мали встановити і 4 світлофорні об'єкти. Раніше ішлося про те, що їх встановлять до кінця жовтня.

Окрім Личаківської, у Львові до кінця червня 2019 року мають встановити 5 нових світлофорів на перехрестях Старознесенська – Богданівська, Володимира Великого – Янева, Городоцька, 179, Городоцька – Народна, Пасічна – Лисеницька.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!